Miksi Bear Rock?

Tässä muutamia hyviä syitä valita meidät kotisi toteuttajaksi

Yksilöllinen suunnittelu

Meiltä saat kodin joka on sinun näköisesi.

Yhteistyö

Yhteistyöyrityksemme ovat oman alansa ehdotonta eliittiä.

Huolellinen dokumentaatio

Kaikki rakentamisen vaiheet ja materiaalit kirjataan aina talonkirjaan.

Nopea ja luotettava

Valmista silloin, kun sovitaan.

Sinun näköisesi koti

Tyylikäs keittiö

Laadukas ja toimiva keittiö ja luonnollisesti juuri sellaisena, kuin sinä haluat. Voit itse päättää mm. ovimallit, värit, tasot, kodinkoneet, vetimet ja valaistuksen - me toteutamme.

Pinnat, jotka kestävät elämää

Lattiamateriaalit, tasot ja muut pinnat tuntuvat miellyttävältä käytössä ja ne myös kestävät hyvin elämän kolhuja. Kysy rohkeasti myös ideoita sisustukseen ja yksityiskohtien hiomiseen - autamme mielellämme.

Kylpyhuone

Tyylikäs kylpyhuone toiveidesi mukaan toteutettuna kruunaa kotisi. Laadukkaan CE- hyväksytyt vesieristeet takaavat, että märkätiloissa voi suihkutella ilman huolia kosteusvaurioista.

Avara ja valoisa eteistila

Myös sisäänkäynti- ja eteistilat voidaan toteuttaa täysin toiveidesi mukaisesti ja varustaa haluamillasi säilytysratkaisuilla. Ikkunaruuduilla varustetut ulko-ovet antavat luonnovalon virrata sisään ja tuovat sisäänkäynnillesi arvokkaan tunnun.


Sauna

Sauna toteutetaan niin ikään täysin toiveidesi mukaisesti. Voit valita paneelit, laudemateriaalit, valaistuksen ja kiukaan mielesi mukaisesti. Uudiskohteiden saunoissa käytämme pääsääntöisesti radiatamäntyä, ellei tilaaja muita toiveita esitä.

Sauna voidaan toteuttaa pieneenkin tilaan

Laadukkaasti toteutettu sauna tarjoaa ensiluokkaiset löylyt ja kiukaan iso kivimäärä yhdessä koneellisen ilmanvaihdon kanssa huolehtii, että saunassa viihtyy pidempäänkin ja löylyt ovat pehmeän kosteat.

TIIMIMME

Jan Eriksson

Kirvesmies


Ilkka Järvinen

Kirvesmies


Alexander Turunen